Contabilitate

In functie de activitatea pe care o desfasoara societatea Client, oferim solutii pentru organizarea cat mai eficienta a departamentului financiar contabil cu atributii exacte in evidenta operatiunilor de patrimoniu, gestiunea stocurilor, control intern, astfel incat managerii societatii sa dispuna de o imagine cat mai fidela a situatiei intreprinderii.

Salarizare si resurse umane

Resursele umane reprezinta un capital foarte important pentru orice societate care doreste sa dezvolte afaceri si, de aceea, pe langa serviciile de baza pe care le oferim in acest domeniu, va propunem, in functie de activitatea desfasurata, sa analizam impreuna alte elemente care sa conduca la productivitate si eficienta.

Consultanta fiscala

Fata de serviciile de baza privind stabilirea si calculul taxelor si impozitelor curente, datorate la bugetul de stat, bugetul de asigurari sociale si alte fonduri, suntem mereu conectati la noutatile legislative pentru ca dorim sa oferim clientilor nostri solutiile fiscale cele mai avantajoase.

Consultanta financiara

Analiza financiara descopera cauzele care au influentat pozitiv sau negativ evolutia cheltuielilor, veniturilor si rezultatelor financiare, astfel incat sa se intreprinda masurile necesare care sa contribuie la reducerea costurilor si la cresterea gradului de rentabilitate.

Expertiza contabila si fiscala

Efectuam expertize extrajudiciare contabile sau fiscale la cerere, in cazul situatiilor contabile rezultate din desfasurarea unor contracte comerciale intre parti, pentru anumite clarificari sau in situatia in care exista indoieli asupra modului de calcul si stabilire a unor impozite si taxe, de catre organele de control.

Asistenta juridica

Asistenta juridica este asigurata de catre societatea noastra in colaborare cu avocati, membri ai Baroului Bucuresti, specialisti in drept comercial si societar. Impreuna venim in sprijinul clientilor pentru a le solutiona competent si in mod operativ orice problema.